Woordspeling

Nan-IT is een woordspeling. Nan staat namelijk voor Nando, de voornaam van de eigenaar, maar staat ook voor Not A Number. Dit is een programmeerterm wat aangeeft dat iets geen nummer is. Vandaar ook de slogan, de klant is not a number, want de klant is niet zomaar een nummertje.

Ons Team

Nan-IT is een eenmanszaak. Dit houdt in dat er geen personeel in dienst is. Ikzelf, Nando, ben het aanspreekpunt. Hiernaast ben ik ook de adviseur, ontwerper, uitvoerder en onderhouder van zowel soft- en hardware.

Achtergrond

Vanaf kinds af aan ben ik altijd bezig geweest met computers en had ik al inzicht in de handigheid die nodig is. Toen ik op de middelbare school een leerrichting moest kiezen was dit natuurlijk ook de overduidelijke optie.

Na de middelbare school heb ik een opleiding netwerkbeheerder afgerond, en daarna nog een opleiding applicatie- en mediaontwikkelaar. Na deze opleidingen ben ik aan een generieke HBO-ICT opleiding gestart. Tijdens deze opleidingen heb ik op stages veel ervaring opgedaan op verschillende gebieden in het ICT landschap. Zo heb ik van windowsinstallaties tot virusverwijdering gewerkt. Van harde schijven vervangen naar kapotte onderdelen solderen. Van simpele scriptjes tot complete webapps. Noem maar op.

Tijdens deze periodes heb ik niet alleen de kennis van de stages en opleidingen opgedaan, maar ook zelf in diverse onderdelen verdiept. Denk hierbij aan verschillende cybersecurity tools, virtualisatie van servers en applicaties, cursussen van google volgen en nog veel meer.

Uiteindelijk heb ik met Nan-IT voornamelijk klanten geholpen met consult, reparaties, upgrades en trainingen. Echter is dit nooit het einddoel geweest. Na deze tussenstap te maken is Nan-IT zich gaan vormen tot hoe het nu is. Een bedrijf dat focust op het hosten, ontwerpen en onderhouden van websites.