Indien u kiest voor een WordPress website, kan deze middels diverse tools beheerd worden.

In dit blog krijgt u een mooi startpunt.

Plugins

WordPress heeft een enorm aanbod aan plugins beschikbaar. Dit kan overwelmend zijn als je niet weet waar je naar op zoek bent. Hier zijn een paar plugins om je op weg te helpen.

 • CAPTCHA 4WP
  Deze plugin helpt u om spam te voorkomen bij uw contactformulier. Zo weet u ook dat de mails die u binnen krijgt, alleen van mensen zijn, en dus niet van bots.
 • Akismet Anti-spam: Spam Protection
  Deze plugin helpt met het voorkomen van spam bij posts. Zo worden opmerkingen op berichten die als spam gemarkeerd worden gemarkeerd en kunt u later zelf bepalen of u deze wel of niet zichtbaar wilt hebben.
 • All in One SEO
  Een belangrijke tool die helpt met het optimaliseren van uw SEO. DIt zorgt ervoor dat u beter vindbaar bent op o.a. google.
 • Contact Form 7
  Met Contact Form 7 kunt u heel gemakkelijk en snel contactformulieren samen stellen naar uw wens. De berichten die hier worden ingevuld komen binnen bij het mailadres dat u zelf instelt.
 • Jetpack
  Een tool die helpt bij het monitoren van de site, en helpt om de performance te verbeteren. Een echte “must-have”.
 • Loginizer
  Loginizer zorgt ervoor dat uw inlogportaal beschermd is tegen ongewenste hackers, Het blokkeerd bijvoorbeeld de persoon automatisch als deze vaak probeerd in te loggen met een fout wachtwoord.

Thema’s

WordPress kent een heleboel thema’s. Zo zijn er een aantal gemaakt door WordPress zelf, maar ook een heleboel door de community of bedrijven. Wij kunnen u via onze blog helaas geen advies geven welk thema het beste bij uw situatie past, omdat er te veel mogelijkheden zijn.

U kunt altijd zelf kijken naar de verschillende thema’s en met een druk op de knop wisselt u naar een ander thema.

Bent u niet tevreden met de thema’s die op WordPress te vinden zijn? Er zijn meer opties op externe websites zoals themeforest.net.

Als laatste heeft u ook altijd de optie om een thema te laten ontwerpen dat op uw wensen is aangepast. Neem hiervoor contact op via het contactformulier.